• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domácí pribináček (kakaový)
Napište svůj komentář k receptu

Domácí pribináček (kakaový)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí pribináček (kakaový)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks tvaroh
    • 0,25
      ks máslo
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      lžíce cukr Mletý
    • 1
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Do střední misky dejte tvaroh, máslo, žloutky, mletý cukr a kakao. Potom zamíchejte a rozšlehejte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Pribináček domácí

Pribináček domácí

Domácí Pribináček

Domácí Pribináček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 9. 8. 2008 14:13

    Laďko, myslela som to zo žartu a vidím, že som sa nesklamala - pochopili ste a neurazili ste sa. Ja práve pozerám basket Česko - USA, vedieme práve 13 - 8. Gratulujem ku krásnemu začiatku - zlatu Kateřiny Emmons, a držím palce.

  • ladislava staffenová | 9. 8. 2008 13:23

    Zorko,ano :-))))Moje poznámka byla spíš reakcí na určitou jedovatost pí Michaely a pokud vy máte nepříjemnou zkušenost, tak se nedivím Vaší opatrnosti. Ono to není nic příjemného, když to dostane vlastní prcek. Normální hygiena ano, přehnaná sterilita - ne.A co dá malému děcku,je namě. Tady ty recepty přewce nejsou určeny podle věkových kategorií.Takže si vybírejme i podle toho,komu tu dobrotu uvaříme.Hezký víkend, musím zas na telku,kvůli olympiádě snad ani neuvařím :--))))), ale zas zhubnem, ne Jani???Laďka

  • Zora Manasová | 9. 8. 2008 12:51

    Laďko, a so mnou nesúhlasíte?

  • ladislava staffenová | 3. 8. 2008 19:41

    Já souhlasím s Janou,Lenkou,Oldou i Terezkou (pěkně podle abecedy:-)))Taky si myslím, že snaha po sterilizované čistotě atd škodí. Tělo se pak neumí bránit obyčejným virům amikrobům.Neříkám - žít ve špíně, ale všechno má své meze, najednou se můžem napít vody z kohoutků - jak píše Jana- normálně ji piju z řeky v horách (je čistá!!!)Ovšem je pravda,že si to sami zašpiníme. a vajíčka - jak jste napdali, jasně nekoupím vyloženě zašpiněná vejce,jenže to vám nikdo na vsi ani nenabídne a v obchodě prostě nekupujte rozbitá vejce.A tatarák miluju, nemoc šílených krav se vytratila..nepozorujete? A Martino - ten puding zkuste - je to no ....uvidíte :-))))) Pro paní Mochaelu - syrová vejce bych také malému děcku nedala,taky není důvod.Ta jídla,kam se dávají a jedí syrová jsou už pro větší děti a dospělé a co se týče tady toho receptu - pokud vím, odkud vejce jsou - klidně.A ta poznámka byla dost zbytečně jedovatá,ne? Stačí vyjádřit nesouhlas a proč. Zbytek je spíš trapný.

  • Jana Remková | 3. 8. 2008 19:08

    Tak,vidíte,že se i schodneme,co?Když máme nějaké svinstvo dostat holky,tak ho dostaneme a vajíčka v tom budou nevinně.Nemohli bychom jíst nic.Saláty,majonézy,dresinky,jogurty,sádlo,pepř,no,nic.Můj děda měl klobásy v sádle všechno dělali na sádle a nikdy neměl cholesterol.Když měl ruce od sádla,přetřel si s něma vlasy a dožil se vlasatý a více méně vitální 88 let.Jedla se prasata,chleba se mazal sádlem,hlavní pokrm vajíčka,protože slípky byly na každém dvoře.A hlavně máslo utlučené doma.My s prominutím žereme samou chemii,pasterované mléko,ramu,sádlo,co se sáldlem nemá nic společného a jsme samá alergie.No,doba je doba.Co se dá dělat.

  • Tereza J. | 3. 8. 2008 17:01

    Zorka, tá posledná veta je 100-%ná pravda. Preto je dnes toľko alergií, ale to už je iné kapitola.

  • Zora Manasová | 3. 8. 2008 15:56

    Lenko, a ja som práve čítala a nedávno hovorila hygienička, že vajcia nikdy neumývať, lebo práve pri tom umytí sa môže dostať salmonela do vajec, ak je na škrupine. Ak je už vo vnútri, umytie povrchu ju neodstráni. Po práci s vajcami v škrupine si umyjem ruky, aby som nič nechytila, ak by náhodou... Náš syn mal salmonelózu ani nie dvojročný a dostal ju z čerstvého Pribiňáka. Hygienička mi povedala, že ani pri doržiavaní všetkých normálnych, nie prehnaných, pravidiel tomu jednoducho nie je možné zabrániť. Mimochodom, trochu zdravej špiny nezaškodí, prehnaná čistota a citlivosť vedie len k alergiám.

  • Tereza J. | 3. 8. 2008 13:15

    Presne tak, ako vravíte. U nás bola pred pár rokmi salmonela a ľudia ju dostali z čierneho korenia. Teraz nebudem používať čierne korenie ? Manžel kolegyne dostal salmonelózu zo zeleninového šalátu, ktorý nebol so žiadnym dresingom, ale s obyčajnou octovou zálievkou. Okrem toho existuje mnoho životu nebezpečných baktérií, a tých sa ľudia neboja, zo salmonely sa niekde skutočne robí strašiak. Ochutnávam každé surové linecké cesto, vylizujem misy od surového piškótového cesta a do niektorých krémov dávam surový žĺtok. A robila to aj mamička, aj babička, aj manžel a detičky a ostatní okolo . A ešte nikdy som žiadnu salmonelu nedostala. Len manžel ju raz dostal, ale nie doma, ale v závodke a tiež zo zeleninového šalátu bez dresingu :)))

  • Jana Remková | 3. 8. 2008 13:07

    Oldo,Lenko,konečně vidím nějaký normální názor-viz i ten můj.Já mám alergii na bílky,když vešla ve známost panika oklolo salmonelózy,našla jsem vše,co jsem mohla o ní vědět.Je to pravda,salmonelóza je na skořápkách-ne ve žloutcích!!!Bylo mi to dokonce řečeno i krajským hygienikem,že lidé dělají z komára velblouda.

  • Oldřich Gargulák | 3. 8. 2008 12:34

    Já salmonelu ignoruji (tatarák, bujon), ale dovolím si okopírovat:::::Klasické salmonely obligátně pronikají pouze do kachních vajec. Do slepičích se dostanou jen během jejich omývání, kdy s vodou mohou po narušení mastného ...www.med.muni.cz/salmonel/salmidx.htm - 17k Nic se nemá přehánět, ani hygiena...

  • Lenka Dvořáková | 3. 8. 2008 11:33

    Chtěla bych k tomu taky něco dodat.. Salmonelly se bát opravdu nemusíte, pokud si přečtete nějakou odbornou literaturu, zjistíte i Vy, že Salmonella je napovrchu vajec. Tudíž, když ho řádně umyjete, nemusíte se S.bát.. vážně ne!! A žloutky.. Mno nevim jak moc je to nezdravé, možná pro dospělého, ale já mám 1,5ročního syna a malým dětem se naopak nemají dávat bílky.. takže si nemyslím, že v rozumném množství žloutky opravdu neškodí!!!

  • Jana Remková | 26. 7. 2008 13:14

    Tohle nám mamka dělala,když jsme byli malí a dodnes jsme tady,žloutky-nežloutky.Bylo to moc dobré,akorát nedávala kakao,ale proč ne.Dnes bychom nemohli jíst nic,kdybysme se dívali co je pořád závadné a co ne.Teď zrovna se přišlo na to,že voda z kohoutku je nejmíň závadná a lidé kupují houfně balenou.Kubíky,Jupíky a všechny pitíčka pro děti jsou závadné.Kdysi lidé nekoukali pořád na cholesterol,používalo se hlavně sádlo,bůčky byly tlusté a jsme tady a ti dříve narození byli zdravější,než dnes naše děti.Je to samá alergie.Tak už konečně pochopte lidi,že syrový žloutek nemůže za všechno.Já dávám za 1

  • martina mezenska | 26. 7. 2008 12:10

    na ti zloutky se vikaslete je to spis pro starsi decka ale stim pudingem to skusim vypada to dobre

  • Michaela Bartošová | 12. 4. 2008 20:16

    žloutky syrové,to i ma sedmileta dcera ví, že jsou nezdravé.A vy to davate do pokrmu pro deti asi deti nemate

  • Anonym | 9. 4. 2008 22:20

    A propos syrové žloutky: když se dá udělat majonéza s vařenými žloutky, proč by nešel Pribiňáček. A je salmonela vyřízená, milý Petře.....

  • Anëka kafgczdbfová | 2. 4. 2008 13:06

    ňam

  • Beata Lautenschläger | 29. 12. 2007 13:08

    Tento recept sa da zmenit na :1 kysla smotana, 1-2 PL praskoveho cukru, 1 KL kakaa, zamiesat.Chuti ako pribinacek. Dobru chut deticky

  • Petr S. | 17. 10. 2007 17:40

    Jasně salmonela.Už se delší dobu neřešila.A já pořád co mi tu chybí.

  • OLGA KOREDIJOVA | 17. 10. 2007 16:22

    TY SYROVE VAJCA FUJ

  • Lucka Hlisterová | 14. 10. 2007 19:52

    no toje ale pěknej hnus bléééééééééééééééééééééééé

  • dsd,sa,d ajdkshdis | 14. 10. 2007 19:51

    llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

  • Anonym | 2. 10. 2007 00:05

    Ty syrové žloutky to asi ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Jituš | 30. 11. 2006 19:18

    Já bych se bála těch syrových žloutků. Pribiňáka dělám tak, že uvařím puding ze 3 dcl mléka, po vychladnutí zašlehám do jednoho tučného tvarohu a podle chuti dosladím, prípadně dochutím marmeládou nebo kakaem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Ostatní Pro děti Dopolední svačina Svačina Syrové Šlehání Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Máslo Tvaroh Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Kuřecí mls

Kuřecí mls

Květáková polévka s brokolicí

Květáková polévka s brokolicí

Kokosovo-medová roláda

Kokosovo-medová roláda

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Koprová omáčka se žampiony

Koprová omáčka se žampiony

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou a sýrem

Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

48
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
44
Jednoduchá mléčná rýže / rýžová kaše
Jednoduchá mléčná rýže /…
38
Těstoviny s cuketou a kuřecím masem
Těstoviny s cuketou a…
30
Švestková povidla
Švestková povidla
18
Okurkové řezy s paprikou
Okurkové řezy s paprikou

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

  • Recepty.cz
  • Domácí pribináček (kakaový)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact