• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Domácí paštika
Napište svůj komentář k receptu

Domácí paštika

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová játra
    • 100
      g anglická slanina
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce sádlo
    • 0,25
      l šlehačka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Do rozemletých jater přidáme sádlo, vejce, šlehačku, sůl a pepř. Vše dobře vymícháme. Formu na srnčí hřbet vyložíme plátky slaniny, vlijeme směs a pečeme 45 minut. Podáváme s okurkou a pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchá domácí paštika

Jednoduchá domácí paštika

Domácí paštika v těstě

Domácí paštika v těstě

Domácí kachní paštika

Domácí kachní paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • alabai | 19. 5. 2013 07:15

    Játra se melou min.3x na nejmenší šajbě,a melou se syrová!

  • Z | 11. 4. 2013 11:42

    Játra mohou být jak syrová, tak osmažená jemně na pánvi. POužila jsem kuřecí, osmahla na cibulce, dobré to bylo. "Pekla" jsem to v troubě v hlubokém plechu s vodou. Chuově sqvělé, ale spíš je to hašé - dala jsem moc libového masa a minimum tuku. Chybka" příště víc tuku nebo šlehačku.

  • Vráťa | 8. 2. 2013 15:28

    Prosím, co znamená "Peču.........v pekáči s vodou" ?? V.

  • anonim | 1. 1. 2013 17:01

    podívejte se na tuhle paštiku http://kulinarskydenik.blogspot.cz/2012/12/vytecna-jednoducha-pastika-z-husich.html

  • Majka Rončáková | 11. 2. 2008 13:42

    Játra dávám syrová, nemelu je, ale všechno rozmixuju. Na dochucení přidávám 1/2 hlavičky česneku, majoránku, nebo provensálské koření a lžičku vegety.Pokud dobře vymažete srnčí hřbet sádlem, anglickou ani nemusíte dávat. Peču to asi na 170 st. 50 min. v pekáči s vodou. Moc mi chutnala.

  • Eva | 29. 12. 2007 14:00

    A ta játra mají být nejdřív uvařená, nebo se melou syrová? E.

  • Alenka Aová | 22. 12. 2006 14:21

    Mně se to moc nepovedlo, bohužel :-( Asi jsem to pekla dlouho

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Vnitřnosti Paštiky a rillettes
Maso Vnitřnosti Vepřové Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Pepř mletý Sádlo Šlehačka Sůl Vejce Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

Buchty s povidly

Buchty s povidly

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Krůtí vejmysl

Krůtí vejmysl

Fazolový salát V.

Fazolový salát V.

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu

Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Kuře na nivě

Kuře na nivě

Salát se švýcarským dresinkem

Salát se švýcarským dresinkem

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

15
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
11
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
10
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
10
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
9
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

Další doporučené recepty:

Domácí nutella
Domácí nutella
Domácí nutella
Domácí nutella
Domácí ovocná limonáda
Domácí ovocná limonáda
Domácí paštika II.
Domácí paštika II.
Domácí paštika v těstě
Domácí paštika v těstě
Domácí paštika z kuřecích jater
Domácí paštika z kuřecích jater
  • Recepty.cz
  • Domácí paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact