Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kapr v marinádě
Velikonoční perníčky - hned měkké
Ořechové rohlíčky Heda
Placek ze strouhanky
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Makrelová pomazánka
Hrachová kaše (moc dobrá)
Žemlovka s brusinkami
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Pórkový krém s gorgonzolou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem