Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Krupicové flameri
Boubínské bramboráčky
Celerová pomazánka s vejcem
Plněná kuřecí prsa
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Špenátové palačinky se špenátovou…
Kuře „65“
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem