Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Králík - slintající soused
Haštalský řízek
Jablečné lívance s ovesnými vločkami
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Jogurtovo-švestkový koláč
Kmínové přírodní filety
Zdravé lívance z ovesných vloček
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky