Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Pikantní čalamáda
Cuketový makovec
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Slovenské rohlíky
Palačinky pečené na sucho
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Kuře (nejen) na bramborách
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Kološvárské zelí z remosky
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Ořechy s krémem