Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Špagety s bazalkou
Pikantní masové nudličky
Hovězí maso na zázvoru
Květák s kakaem
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Spaghetti Carbonara
Kančí guláš - staročeský
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky