Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tvarohové řezy
Jahodové řezy z Galaretky
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Koka dortík - rychle a snadno
Srnčí hřbet na liškách
Kmínový pšenično-žitný chléb
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
Zeleninový salát s lososem a…
Red velvet brownies
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky