Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rajská polévka s masem
Plundrové těsto
Veselá prošívaná deka
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Cizrna na rajčatech
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Jednoduché špenátové špecle
Hovězí ptáčky s rýží
Ovesná kaše s banánem
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky