Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Těstoviny se žampiony
Brokolice s uzeným tofu
Pangas raz dva
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Vaječný salát s ředkvičkami
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Jednoduchá žampionová směs
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky