Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kokosové řezy IV.
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Drážďanský špaldový chleba
Brokolicový salát IV.
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Lehké bylinkové máslo
Krevety s rýžovými nudlemi
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Cuketová buchta se skořicí
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky