Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rakouský bramborový salát
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Krémová česneková cibulačka
Domácí koblížky od babičky
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Hřibová čalamáda tety Liduš
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Banánové smoothie s avokádem
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky