Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Cibulová polévka se sýrem
Výborné lívance z acidofilního mléka
Turecká pomazánka z lilku
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Mrkvové muffiny
Smažený sýr v těstíčku
Celerová omeleta
Celerový krém s celerovými lupínky
Buchta Margot "píchaná"
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky