Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Krůta po americku
Jogurtová jahodová zmrzlina
Jablková roláda
Sýrovo-šunkoví šneci
Mazanec ze sušeného droždí
Holandské řízky s nivou
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Sorrentinos, ravioly se sýrovou…
Přírodní plátky se zeleninou a…
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky