Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tvarohové řezy sypané
Brambory - cukroví
Kynuté koláče od maminky
Slaný velikonoční dort (Torta…
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Pizza z polenty - zdravě
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Salát Caprese II
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky