Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuře „strejdy z Hlinska“
Nepečené trubičky II.
Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza
Bílý šťovíkový boršč
Zapečené těstoviny s pudinkem
Pečená vinná klobása na pivě
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Věnečky podle Valiky
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky