Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Pikantní fazolky
Zapečené kuřecí řízečky
Haštalský řízek
Řezy Rafaelo III.
Borůvková tartaletka
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Thajská polévka
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Broskvovo-meruňková marmeláda
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky