Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tvarohový tunel plněný ovocem
Čočková polévka s rajčaty
Kotlety na houbách III.
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Pikantní vepřová pečínka
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Přírodní maso se zeleninou
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky