Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Víkendová omeleta
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Chlebové knedlíky
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Salát ze zelených fazolek
Bramborové placky pečené v kuse
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Francouzské brambory - bez vaření
Vepřová omáčka s žampiony
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví