Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Šopský salát jinak
Bábovka kávová
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Tvarohový švestkový koláč
Jogurtovo-jablečná bábovka
100% rajská šťáva - sterilovaná
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Třešňové lívanečky II.
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví