Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Třešňový džem s rybízem
Šišky z bramborové kaše
Kokosová roláda II.
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Dort pro chlapy
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Bezinkový džem (rosol) - květový
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Chilli con carne
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč