Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Šalamounské řezy
Opilé řezy
Zapečené rybí filety
Pivní palačinky
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Potahovací hmota
Slaninová vinná klobása na pivu
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Americké palačinky s horkými jablky
Chilli con carne
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč