Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Šťouchané brambory
Klasická hovězí roláda
Jednoduchá brokolicová polévka
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Zapečené brambory se šlehačkou
Cuketová polévka s hráškem a mátou
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka