Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Švestkový koláč II.
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Hovězí na paprice
Cuketová bábovka s ovocem
Jednoduché špecle se zelím a masem
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Nepečené kokosové kostky
Špenátová polévka s pórkem
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka