Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Nakládaný hermelín
Čebureky
Rychlé kuřecí nudličky
Sýrovo-kuřecí špízy
Medovník s čokoládou
Steak Chateaubriand
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Domácí (plněné) rohlíky
Jahodový džem podle Dity P.
Chilli con carne
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč