Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapékaná brokolice
Smažený vepřový řízek se sýrem
Výborné ananasové řezy
Mramorový korpus
Spaghetti con polpettini
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Citronový nebo pomerančový krém -…
Brokolice na mozeček po našem
Utopenci podle Gajzy
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky