Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou
Dijonský koláč slaný - z listového…
Kuřecí směs s bramboráčky
Kedlubnová krupicová polévka
Vařený hrách
Piškotová mňamka
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Pórkový krém s gorgonzolou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem