Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Vepřová pečeně se špenátem
Salát z brambor a kyselého zelí
Vídeňská vařená bábovka
Pečený králík se žampiony
Bábovka s jablíčky a skořicí
Perník z perníků-nepečené
Pravé italské těsto na pizzu
Babičky škvarkoví šneci
Paštika z uzeného lososa
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky