Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Strouhaná tvarohová buchta
Slavnostní špenátová roláda s lososem
Cuketa zapečená s Nivou
Česneková pomazánka z tvarohu
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Lučinovo-nivová pomazánka
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Pórkový krém s gorgonzolou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem