Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Trhanec
Linecké těsto pro začátečníky
Kotlety (řízky) v alobalu
Česneková polévka IV.
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Fazolové ragú se zeleninou
Květákové placičky se schwarzwaldskou…
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…