Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rajčatová pizza
Rajská polévka pro děti i dospělé
Marlenka na můj způsob
Bramborovo vajíčková pomazánka
Čočka na kyselo - salát
Apple crumble
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Dušený listový špenát na špeku …
Salát (nejen) z černé čočky
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky