Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tvarohové palačinky s čokoládou
Hovězí maso na zázvoru
Třená bábovka klasik
Mušle
Fazolová polévka mňam
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Kokosovo-medová roláda
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky