Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Cuketová polévka se salámem
Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Perník s mřížkou
Kroupový oběd (večeře)
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Kuře „65“
Grilované masové válečky
Sirup ze smrkových výhonků
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky