Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Selská směs
Ďábelský Pangasius
Okurková omáčka z hovězího masa
Řízky v ovesných vločkách
Sedmikráskový med s pomerančem
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Zeleninový salát s lososem a…
Bylinkový olej
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky