Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Slané jednohubky z listového těsta
Pomazánka "hned pryč"
Vepřové maso v alobalu
Čočka netradičně
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Borůvkové knedlíky - bez vajec
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Smoothie s Kinder Pinguí
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky