Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Plněný hermelín
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Cmunda na pekáči
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Pórková lehká polévka
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Chléb z domácí pekárny
Pistáciové sušenky
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…