Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Brokolicový salát s nivou II.
Vaječná pomazánka s rukolou
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Plněné papriky II.
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Čočková polévka se zeleninou
Kakaové řezy s krémem
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Ořechové fit muffiny
Pečené citronové kuře s jablky a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát