Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Kokosky se strouhankou
Výborná ořechová bábovka
Smetanové kuřecí kousky s rýží
Avokádo zapečené se sýrem
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Maso s paprikovou omáčkou
Snadné a rychlé kuře na paprice
Květák s mletým masem po boloňsku
Zelňačka s bramborovou kaší
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát