Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Domácí chléb s pivem
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Dort s ovocem a želatinou
Kořeněné škubánky-opečenky
Rebarborový dort - tarte
Jarní bramborový salát
Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení
Barevné hrnkové knedlíky
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Fajitas v tortille
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát