Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapékané plněné brambory
Plněná krkovička
Šafránová omáčka
Zapékané těstoviny se špenátem a…
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Bramborovo - květáková polévka s…
Kořeněná panenka - grilovaná
Sýrovo-šunková pomazánka
Kokosové sušenky
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…