Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Václavkový guláš
Maková buchta - skvělá a rychlá
Svíčková z kuřete
Hermelínový salát
Sumec dle baštýře Jardy
Sypaný koláč
Tzaziky
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Kuře na bazalce
Fajitas v tortille
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Vosí hnízda
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát