Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rychlá buchta s nemletým mákem
Rybízový koláč s kokosem
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Candát a batátové pyré
Perník s kokosem
Kokosová bábovka ze šlehačky
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Kuře pečené s jablky
Thajské žluté zeleninové karí
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…