Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rajčatový salát s mozzarellou a…
Dušený špenát
Bábovka s jablky a ořechy
Posvícenské koláčky
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Králičí stehna pečená velmi pomalu
Srnčí hřbet na liškách
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Extra čokoládové muffiny
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…