Domácí nugát
Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Salát z červeného zelí
Salát z červené řepy s křenem
Dušený květák babičky Schwarzové
Mandle pražené v troubě
Šťavnaté kari kuře
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Rebarborový koláč s pudingem
Hovězí vývar
Polévka z pečeného květáku
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky