Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Dušený špenát
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Ovocné košíčky II.
Borůvková buchta
Hovězí pečeně na červeném vínu
Brokolicovo-bramborové placičky
Pravé řecké Pasticcio
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Farmářská polévka
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky