Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem
Pečený kapr
Hamburgery original
Krůtí gulášek
Mrkvové lívanečky
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Závin z listového těsta s červenou…
Bramborový bochánek (mazanec)
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky