Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Krůtí prso jedna báseň
Plněná cuketa
Šafránové rizoto s cuketami
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Americké palačinky s horkými jablky
Zeleninový salát s kuřecím masem
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Krkovice se zelím
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky