Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Křupavé bramboráky
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Slepičí polévka s noky
Zapečené těstoviny s pudinkem
Fitness sendvič
Americký hamburger z vyzrálého…
Mléčná žampionová omáčka
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Bylinkovo-okurkový nápoj
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky