Domácí nugát
Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Meruňkový koláč
Sýrová roláda IV.
Anglické zázvorové sušenky
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Bramborové placky pečené v kuse
Šťavnaté kari kuře
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
Báječné máslové koláčky - nejen…
Celerová krémová polévka
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky