Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Borůvková buchta
Meruňkový koláč s müsli
Oříškovo-nugátová roláda
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Losos v sezamové krustě
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Čevapčiči po našem
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky